Producten Engine

Nieuws   →   

Insurance Product Content
Insurance Product Content
2 miljoen Product Engines

Datum

Nieuwe mijlpaal bereikt met ons Insurance Product Content (IPC) platform! Er zijn inmiddels al meer dan 2 miljoen berekeningen gemaakt op het platform. Dit hebben we gerealiseerd in samenwerking met onze 15 relaties waarmee we iedere dag ons platform naar een hoger niveau te trekken. 

We denken graag met u mee in productproposities en hoe deze het beste digitaal te ontsluiten. Het onderhouden van korte lijnen, tezamen met het succesvol ontsluiten van uw producten voor de verzekeringsbranche is wat ons energie geeft.
Met de Insurance Product Content kunnen tarieven en acceptatieregels worden ontwikkeld die inzetbaar zijn voor back- en frontoffice applicaties. Meerdere dialogen zijn hierop mogelijk, zodat het voor iedere gebruiker in het verzekeringskanaal kan worden ingezet. Van particuliere eindklant tot acceptant.

ANVA en AWI geloven in efficiënter werken. Door het ontsluiten van verzekeringsproducten van verzekeraars en gevolmachtigden met behulp van de IPC Product Engines, willen wij bijdragen aan de continuïteit en toekomstbestendigheid van het volmachtkanaal in Nederland.
Samen met onze relaties zijn we druk bezig om in 2023 nog meer verzekeringsproducten te ontsluiten voor het volmachtkanaal. 

Uiteraard kunnen de Product Engines ook ingezet worden voor eigen productlijnen die u digitaal wilt ontsluiten voor uw softwareoplossingen. Denk aan eigen websites met berekeningsmogelijkheden of een specifieke doelgroep propositie. Wij gaan graag met u in gesprek.

Meer
nieuws

Producten Engine

Gebruiksgemak en efficiëntie. AWI Connect, de beste front- en midoffice software voor de volmachtmarkt.

Wil je niets missen?​

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van AWI Software en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.